Tratamente Faciale

1 Tratament Facial de Curatare si Hidratare
2 Epilare cu ceara igenica
3 Lifting Facial BIO
4 Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric
5 Mezoterapia facială
6 Microdermoabraziune Faciala
7 Tratament Cryolift & LED
8 Electrostimularea facială
9 Peeling Facial cu Ultrasunete
10 Masaje Faciale
1 Tratament Facial de Curatare si Hidratare

 

Poţi opta între:

  • TRATAMENT FACIAL CLASIC – demachiere; tonifiere, exfoliere; vapozon; masaj facial; cremă colagen.

 

  • TRATAMENT FACIAL  DE CURĂŢARE cu Organic  Therapy (certificate organic) sau Bruno Vassari (specific fiecărui ten) – demachiere; tonifiere faţă, gât, decolteu; Skin Scruber – spatulă  exfoliere cu ultrasunete; extracţii; gomaj; electroderm; masaj facial; cremă colagen; mască; Hammer thermoshok (reface elasticitatea pielii); cremă de final.

 

  • TRATAMENT  FACIAL DE HIDRATARE  – demachiere, tonifiere, peeling, Skin Scruber – spatulă  exfoliere cu ultrasunete; electroderm, ionizare miere sau fructe, masaj facial, Hammer thermoshok (reface elasticitatea pielii); mască hidratantă, cremă hidratantă de final.

 

  • TRATAMENT FACIAL COMPLET DE CURĂŢARE ŞI HIDRATARE Acesta presupune: demachiere faţă, gât şi decolteu; tonifiere faţă, gât şi decolteu; vaporizare (expunere la abur pentru deschiderea porilor); Skin Scruber (exfoliere ultrasunete, purifică ,regenerează şi activează reînoirea celulară); extracţii comedoane (curăţare); electroderm (sterilizare, ozonizare după extracţii); ionizare cu fructe sau miere (hrănire şi vitaminizare); masaj facial sub vapozon; aplicare mască de hidratare; ultrasunete (permite ingredientelor măştii absorbţia în profunzimea straturilor din piele); Hammer thermoshok (reface elasticitatea pielii); cremă de final.

 

 

O ședință de Tratament Facial de Curatare si Hidratare durează intre 60 si 80 de minute iar prețul este 120 Ron

2 Epilare cu ceara igenica

Epilarea cu ceara reprezinta cea mai eficienta modalitate de indepartare a parului nedorit de pe corp si, in plus, este durabila – firul creste in interval de 2-3 saptamani.


Poti opta fie pentru ceara traditionala sau ceara la cartus, de unica folosinta.

 

În cazul în care ceara este calda, ea patrunde în foliculi, iar firul este smuls din radacina. Dezavantajul este ca, daca ai pielea sensibila, procedura poate fi dureroasa si poate aparea iritatii locale.

 

În general, poti apela fără teama la acest procedeu, pentru orice parte a corpului – inclusiv pentru zonele mai delicate, cum ar fi axilele și partea inghinala.


Daca te vei epila in permanenta cu ceara, firul de par va creste mai rar si mai fin, pentru ca este smuls din radacina.

Ceara de unica folosinta este ceara care nu se re-foloseste, ea poate fi cea de la cartus, liposolubila, ingrijirea se indeparteaza cu benzi de hartie (grija ca este de unica folosinta pentru ca nu mai ai atat fizic sa o re-folosesti) sau cea fierbinte, calda, ce se indeparteaza de mana si se foloseste pe zone inghinal, axila, faciala.


Asadar, de unica folosinta nu este doar ceara la cartus, ci subliniez: este ceara care nu se re-foloseste, decanteaza.
Acest procedeu de epilare cu ceara de unica folosinta este igienic si esti sigur ca nu exista riscul de transmitere a posibilelor boli sau bacterii, deoarece nu exista utilizatori anteriori de la care sa apara!

-dezinfectia tegumentelor inainte de epilare si hidratare dupa epilare.
-manusi, produse de unica folosinta si igiena

 

Ceara folosita SE ARUNCA !!!

 

Pentru o epilare reusita trebuie sa tinem cont de anumite sfaturi:
Pentru a obține rezultate maxime, firul trebuie să aibă cel puțin jumătate de centimetru lungime.
Este recomandata exfolierea corpului inainte de epilare pentru a indeparta celulele moarte si pentru a ajuta firele sa iasa la suprafata.
Folositi dupa epilare creme si uleiuri hidratante pentru a preveni iritatiile.
Evitati expunerea la soare dupa epilare cel putin 24 h.

 

Contraindicatii:
Datorita procedeului de smulgere a firului de par de la radacina, epilarea cu ceara este contraindicata in cazurile de varice, datorita sensibilitatii vaselor capilare.
Daca epiderma ta este sensibila esti predispusa la reactii alergice post epilare.

 

 

PACHET EPILAT TOTAL (piciore/brate lung, inghinal total, axila, mustata) 110 Ron

Acceseaza lista completa preturi epilare igenica.

 

 

Pentru ceara tradiționala se mai adauga 15 lei in plus pentru fiecare zona!

 

La pachetul de epilat se folosește ceara de unica folosinta(flacon)pentru picioare/brațe lung și restul zonelor ceara tradiționala!

3 Lifting Facial BIO

Încearcă şi tu, chiar astăzi, un tratament anti-rid, de refacere a elasticităţii şi a luminozităţi tenului.

   

Liftingul facial Bio constă în: demachiere ; tonifiere ; vapozon ; masaj tonifiere şi lifting facial cu miere, 30′.

 

Această terapie, originară din Tibet, este un remediu natural la semnele trecerii timpului şi are un efect rapid. După doar câteva şedinţe, pielea devine ca de bebeluş. În plus, masajul cu miere hidratează, îndepărtează celulele moarte, hrăneşte pielea şi ţesuturile subdiacente.    

 

   

O ședință de Lifting Facial Bio durează 50 de minute iar prețul este 60 Ron.

4 Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric

 

 

Tratamentele cu oxigen hiperbaric se personalizează în funcţie de nevoile tenului: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor şi a liniilor de expresie, regenerare şi revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting.

 

De asemenea, această metodă calmează tenul şi redă pielii o senzaţie reconfortantă.

De aceea, tratamentul facial cu oxigen hiperbaric ajută la vindecarea sau echilibrarea tenului după efectiarea unor proceduri mai invazive, precum peeling-ul chimic, fotoregenerarea, epilarea cu laser, tatuajele sau makeup-ul permanent.

 

O ședință de Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric durează intre 60 si 80 de minute iar prețul este 220 Ron

5 Mezoterapia facială

 

 

Mezoterapia facială fără ace de la Salon Tratament Piata Unirii, Bucuresti,  este un mod natural de hidratare a tenului, o cale sigură spre tinereţe şi frumuseţe. Este o procedură fără injectari şi nedureroasă!

 

Acest tratament constă în: demachiere; tonifiere; exfolierea stratului cornos al pielii; Skin scruber (exfoliere ultrasunete);

mezoterapie fără ace − introducerea ingredientelor active pe bază de acid hialuronic; masaj facial manual cu cremă pe bază de colagen; mască specifică tenului; cremă hidratantă specifică tenului.

 

O ședință de Mezoterapie Faciala  durează intre 50 si 60 de minute iar prețul este 80 Ron

6 Microdermoabraziune Faciala

Microdermoabraziunea faciala cu pulbere de diamant hipoalergenică stimulează elasticitatea pielii, tonifică muşchii faciali şi activează circulaţia sangvină şi limfatică.

Este un peeling mechanic deosebit de eficient. De asemenea, creşte eficacitatea ingredienteleor active din produsele cosmetice.

7 Tratament Cryolift & LED

 

 

Tratamentul facial Cryolift & LED este o metodă preferată de majoritatea vedetelor de la Hollywood, datorită efectelor senzaţionale, obţinute printr-un procedeu nechirurgical, non-invaziv, fără ace şi fără riscuri.

Este o metodă anti-aging cu adevărat revoluţionară în domeniul frumuseţii !

Efectul biostimulator se obţine prin îmbinarea a două procedee : crioterapia şi terapia prin lumină LED.

Datorită temperaturii scăzute la minus 18 grade, ingredientele active din cocktail-ul cosmetic folosit – acid hialuronic, vitamina C, vitamina B6, colagen, săruri şi minerale − pătrund adânc în toate straturile dermei şi sunt asimilate în întregime.

 

Efectele benefice ale tratamentului sunt maximizate de luminoterapie. Cu ajutorul acesteia, se activează intens mecanismele profunde de regenerare cutanată. Astfel, pielea produce o cantitate mai mare de colagen şi elastină şi îşi reorganizează ţesuturile de suport.

Tratamentul Cryolift & LED poate fi aplicat pe orice tip de piele, inclusiv pe un ten cu probleme, cu cicatrici, cu retenţie de apă.

 

O ședință de Tratament Cryolift & LED durează intre 60 de minute iar prețul este 130 Ron

8 Electrostimularea facială

 

Electrostimularea facială este o procedură benefică pentru musculatura feţei. Aceasta redă strălucirea şi vigoarea tenului, având efect de lifting. Microstimularea facială este o metodă mai convenabilă, din punct de vedere financiar, şi mai puţin riscantă faţă de un lifting obişnuit pe cale chirurgicală.

Electrostimularea facială este o procedură benefică pentru musculatura feţei. Aceasta redă strălucirea şi vigoarea tenului, având efect de lifting. Microstimularea facială este o metodă mai convenabilă, din punct de vedere financiar, şi mai puţin riscantă faţă de un lifting obişnuit pe cale chirurgicală.

Electrostimularea facială este un tratament în sine, dar ea se foloseşte, deseori, în componenţa unor programe cosmetice complexe. Stimularea în profunzime a muşchilor maximizează efectele tratamentelor aplicate ulterior precum ultrasunetele, masajul facial, măştile, etc.

este un tratament în sine, dar ea se foloseşte, deseori, în componenţa unor programe cosmetice complexe. Stimularea în profunzime a muşchilor maximizează efectele tratamentelor aplicate ulterior precum ultrasunetele, masajul facial, măştile, etc.

 

O ședință de Electrostimularea facială durează intre 15 minute iar prețul este 40 Ron

9 Peeling Facial cu Ultrasunete

 

Peeling-ul este un tratament în sine, dar el se foloseşte, deseori, în componenţa unor programe cosmetice complexe. Curăţarea în profunzime a pielii maximizează efectele tratamentelor aplicate ulterior, precum masajul facial, măştile, etc.

Nu ai motive de îngrijorare! Procedura nu este dureroasă şi se realizează uşor. În plus, la Sandal Spa, te vei relaxa pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie.

 

 

O sedinta de Peeling Facial cu Ultrasunete dureaza 40 de minute si costa 60 Ron.

10 Masaje Faciale

 

Şedinţele regulate de masaj facial sunt recomandate pentru tonifierea musculaturii feţei şi redarea luminozităţii chipului. De asemenea, masajul facial ajută la ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, durerilor de cap şi migrenelor.

 

Masajul facial este un tratament în sine, dar el se foloseşte, deseori, în componenţa unor programe cosmetice complexe. Consultă-te cu echipa noastră şi află mai multe detalii despre masajul facial care ţi se potriveşte !

 

Poţi opta între:

 
  • MASAJ FACIAL CLASIC
  • MASAJ FACIAL HIDRATANT
  • DRENAJ LIMFATIC FACIAL
  • MASAJ FACIAL CU PIETRE DE JAD