Masaje

1 Masaj de Relaxare
2 Masaj Anticelulitic
3 Masaj Suedez
4 Masaj Ayurvedic
5 Masaj Shiatsu
6 Masaj Prenatal
7 Masaj cu bete de bambus
8 Masaj anticelulitic cu miere
9 Masaj de relaxare cu miere
10 Masaj drenaj limfatic
11 Masaj reflexogen
12 Masajul Deep Tissue
13 Masaj Aromaterapeutic
1 Masaj de Relaxare

 

Masajul de relaxare ajută la dobândirea şi păstrarea unei stări de relaxare, optimism şi poftă de viaţă! Combate stresul zilnic care afectează cele mai multe persoane!

 

Uită de stări anxioase, calmante şi certuri iscate din nimic! Spune ,,adio” dulciurilor şi mâncărurilor nocive pentru siluetă pe care le consumi ,,la nervi”! Alege terapia prin masaj de relaxare – este sănătoasă, 100% naturală, uşor de practicat şi cu efecte excelente pentru sănătate şi siluetă!

 

De asemenea, masajul de relaxare in Bucuresti, Piata Unirii, ajută la prevenirea multor afecţiuni, la menţinerea tonusului fizic şi la diminuarea semnelor trecerii vârstei.

 

 

2 Masaj Anticelulitic

 

Un adevărat duşman al femeilor, celulita, este cauzată de factori diverşi – predispoziţie genetică, dereglări hormonale, alimentaţie defectuoasă, îngrăşare sau chiar slăbire rapidă, stil de viaţă nesănătos, fumat, consum de alcool, stres prelungit şi altele.

Datorită multor cauze, un adipocit (o celulă grasă) îşi poate mări volumul de nenumărate ori, de până la 50 de ori mărimea sa iniţială!

 

Astfel, vasele de sânge şi cele limfatice sunt comprimate, ţesuturile ajung să reţină tot mai multe lichide şi toxine, iar pielea începe să aibă acel aspect neplăcut de ,,coajă de portocală”!

 

Masajul Anticelulitic efectuat corect, la SalonTratament Piata Unirii, Bucuresti, nu duce la apariţia vânătăilor! Înainte de începerea şedinţei, sfătuieşte-te cu echipa noastră în ceea ce priveşte intensitatea dorită şi eventualele terapii pe care e bine să le urmezi în paralel!

 

 

3 Masaj Suedez

 

Masajul suedez, cunoscut şi sub denumirea de masaj somatic, este considerat una dintre cele mai vechi terapii, fiind constituit dintr-o prelucrare metodică normală a părţilor moi ale organismului în scop fiziologic sau curativ profilactic.

Tehnicile de masaj clasic suedez sau masaj limfatic practicate cu măiestrie, au efecte deosebit de benefice asupra sănătăţii, condiţiei fizice şi aspectului general al corpului pacienţilor de orice vârstă.

 

Masajul suedez asigura o funcţionalitate perfectă a organismului persoanelor aparent sănătoase, creşte tonusul muscular şi totodată relaxează sistemul nervos, stimulează organele interne şi întreţine starea de sănătate şi echilibru psihic al pacienţilor la orice vârstă, prevenind astfel dizarmoniile funcţionale ce ar putea duce la o dereglare a sănătăţii prin apariţia şi instalarea bolii în sine.

 

 

4 Masaj Ayurvedic

 Masaj Ayurvedic piata unirii

 

Masajul ayurvedic este un program holistic și complementar de vindecare și nu este un masaj convențional. Terapeutul foloseşte atingeri, frământări, strângeri şi lovituri, urmărindu-se meridiane energetice şi puncte de presiune şi se efectuează la nivelul întregului organism.

 

Masajul ayurvedic este un tratament holistic, menit să hrănească corpul cu atingere vindecătoare, care promovează circulația și articulațiile sănătoase. Acest tratament este foarte echilibrat și este excelent pentru detoxifierea organismului. Masajul ayurvedic nu este doar o muncă musculară, dar abordarea este la nivel CELULAR. Uleiurile pătrund adânc în celule și eliberează toxine fizice, mentale și spirituale. Prin urmare, stresul este îndepărtat de la rădăcină, fiind încurajată auto-vindecarea celulelor.

 

 

 

Pachet: 5 sedinte x 70 min  Pret: 600 Ron Locatie: Salon Tratament Unirii

5 Masaj Shiatsu

 

Masajul Shiatsu este un mod de relaxare şi, în acelaşi timp, o modalitate holistică de tratare a organismului.

Conform tradiţilor asiatice, există 12 meridiane de energie ale corpului, ce formează o adevărată ,,hartă” a trupului uman.

 

Presopunctura exercitată în anumite puncte, situate pe ,,harta” corpului, eliberează tensiunile musculare, enregetice, stimulează imunitatea, previne şi ameliorează diverse afecţiuni.

 

 

6 Masaj Prenatal

 

 

Acest masaj relaxant eliberează tensiunea acumulată în diverse zone ale corpului, mult mai solicitate în timpul sarcinii (şolduri, mijloc, pelvis şi glezne). În plus, masajul prenatal reduce durerile musculare provocate de mişcările tot mai limitate (greutate la întoarcere, dormitul într-o anumită poziţie etc.)

Evident, micuţul tău beneficiază automat de masajul tău! Legătura dintre mamă şi viitorul copil este organică! Micuţul simte atunci când eşti relaxată şi fericită!

Masajul prenatal îmbunătăţeşte circulaţia ta sangvină, iar cel mic primeşte mai mult oxigen şi mai multe substanţe nutritive.

 

 

7 Masaj cu bete de bambus

 

Masajul cu bete de bambus este practicat, de mii de ani, în Asia, continentul fascinant şi exotic care a dat omenirii cele mai eficiente metode terapeutice.

Acum, şi tu poţi beneficia de efectele sale extraordinare, deoarece această tehnică a pătruns şi în saloanele de top europene !

 

În cultura asiatică, bambusul simbolizează energia vitală, fertilitatea şi longevitatea. Masajul cu beţe de bambus reglează temperatura corpului, tonifică musculatura în profunzime, are un efect anticelulitic sporit, elimină toxinele şi îmbunătăţeşte circulaţia.

 

Nu ai motive de îngrijorare! La Sandal Spa, masajul cu beţe de bambus este intens, dar nedureros, şi are un efect anticelulitic deosebit încă de la primele şedinţe !

 

 

8 Masaj anticelulitic cu miere

 

Mierea este delicioasă în prăjituri, ceaiuri sau chiar cafea – asta se ştie! – dar, folosită ,,la exterior”,  este şi un adevărat miracol natural pentru corpul tău!

Mierea de albine conţine vitamine, enzime, aminoacizi şi substanţe minerale care pătrund, prin masaj, în pielea şi în trupul tău.

Efectele sunt deosebite! Toxinele se elimină mult mai rapid, pielea se catifelează şi se hidratează intens, creşte capacitatea de auto-apărare şi rezistenţă la microbi a organismului. În plus, scade senzaţia de foame prin aportul de substanţe active şi zaharuri naturale!

Masajul anticelulitic cu miere te ajută să slăbeşti sănătos, pe nesimţite, fără efort şi este un ajutor de nădejde în lupta cu kilogramele.

 

9 Masaj de relaxare cu miere

 

 

Masajul de relaxare cu Miere are un efect detoxifiant intens şi revigorează întregul organism. Mierea de albine are propietăţi anti-inflamatorii (reduce durerile) şi ajută la vindecarea infecţilor cauzate de diverşi microbi.

 

Poţi preveni răceala, migrenele uşoare, durerile reumatice şi, în acelaşi timp, treptat, vei ajunge să ai o piele catifelată ca de bebeluş !

Mierea de albine conţine vitamine, minerale, aminoacizi şi antioxidanţi esenţiali pentru dezvoltarea organismului.

 

 

 

10 Masaj drenaj limfatic

 

Masajul de drenaj limfatic este o procedura ce presupune eliminarea toxinelor neasimilate inca de catre organism, toxine care de obicei se acumuleaza la nivel subcutanat, dand pielii un aspect inestetic.

Procedura de masaj drenaj limfatic manual consta intr-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici.

 

Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara.

Lipsa de exercitiu determina ingreunarea circulatiei limfatice, slaba circulatie a sangelui si in particular drenajul limfatic defectuos. Specialistii considera ca drenajul necorespunzator ce determina invadarea tesutului subcutanat de celule gresoase este cauzat si de inmultirea toxinelor.

 

Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, tesutul conjunctiv isi pierde elasticitatea, aparand astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii.

 

 

11 Masaj reflexogen

 

Reflexologia (masajul reflexogen) este un sistem foarte vechi de masare a mâinilor şi a picioarelor, practicat încă din antichitate de către vindecatorii din China şi Egipt.

Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este împărţit în 10 zone, iar acestora le corespunde un centru nervos în talpa piciorului. Astfel, talpa devine o adevărată „hartă” a organelor noastre.

 

Revigorează-ţi organismul şi îmbunătăţeşte-şi atutudinea ! Scapă de stres şi vei dobândi imediat un chip luminos, un zâmbet atractiv şi … o atitudine de învingător !

 

 

12 Masajul Deep Tissue

 

Masajul Deep Tissue este cel mai eficient mod de a combate oboseala musculară şi efectele ei nedorite ! Este un mod de relaxare şi, în acelaşi timp, o modalitate holistică de tratare a organismului.

Oboseala musculară nu trebuie neglijată !

Aceasta este primul pas în procesul de îmbolnăvire şi îmbătrânire prematură. Un proverb chinezesc spune că vârsta reală a unui om este dată de gradul de mobilitate pe care îl are !

Oboseala musculară are cauze variate, precum: alimentaţia defectuoasă, fumatul, poluarea atmosferică din oraşe, consumarea unei cantităţi scăzute de apă pe zi, lipsa sportului sau, dimpotrivă, sportul în exces.

 

13 Masaj Aromaterapeutic

 

Masajul Aromoterapeutic este o formă de tratament holistic, bazată pe ideea existenţei unor ,,meridiane” energetice care traversează corpul uman.

 

Deblocarea energetică se realizează prin combinaţia dintre masaj, aromoterapie şi ingredientele active ale uleiurilor naturale folosite.

 

Se urmăreşte îndepărtarea tensiunii musculare din fiecare parte a corpului, revitalizarea organismului şi întărierea sistemului imunitar.

Vino în oaza de linişte şi relaxare din centrul oraşului – Sandal Spa!

Bucură-te de un masaj aromaterapeutic relaxant cu uleiuri esenţiale! Acesta ajută la menţinerea sănătăţii şi a unei stări de bine a corpului, minţii şi sufletului.