Tratamente BRUNO VASSARI

 

CELLU –SLIM (tratament corporal impotriva celulitei)

Se desfasoara in mai multe etape deoarece fiecare dintre ele are o eficacitate concreta si bine definita. In acest fel se obtine un rezultat optim de la inceputul programului de tratament.

 Durata tratamentului este de 1h si 20 minute.

_ _ _ _ _ _ _ _

TRATAMENT „FAST SLIM” CU BENZI ( BRUNO VASSARI)

Efectul imediat al impachetarii reci este obtinut prin aplicarea unor benzi impregnate cu gel rece remineralizant, in asociere cu alte componente dupa necesitati. Tratamentul de impachetari cu benzi ”la rece” produce o senzatia de rece scazand  temperatura in zonele tratate, ducand astfel la un proces de reactie interna care actioneaza asupra metabolismului celulelor adipoase accelerand arderea grasimilor, imbunatateste circulatia sangvina si are un efect decontractant, relaxand musculatura fara a afecta tonusul acesteia si reduce volumul zonelor cu acumulari de grasimi. Impachetarile la rece sunt recomandate persoanelor care nu pot face impachetari la cald.

Durata tratamentului este de 60 min.

_ _ _ _ _ _ _ _

TERMAL-SLIM (tratament corporal pentru eliminarea lichidelor din tesuturi si reducerea celulitei)

Se desfasoara in mai multe etape deoarece fiecare dintre ele are o eficacitate concreta si bine definita.In acest fel se obtine un rezultat optim de la inceputul programului de tratament.

 Durata tratamentului este de 1h si 20 minute.

_ _ _ _ _ _ _ _

THERMO-SLIM (tratament de termosudatie cu parafina rece)

Acest tratament anticelulitic se desfasoara in mai multe etape,provocanduse transpiratie,care va usura eliminarea de lichide si toxine prezente in organism,deblocand tesutul adipos congestiv si activeaza circulatia sangelui.

Durata tratamentului este de 1h si 20 minute